2010 m. rugsėjo 7 d., antradienis

so, šiandien 12.20h man oficialiai suėjo penkiolika. sulaukiau mielų siurprizų ir dovanų (ačiū jum, myyliu) ir šiaip sveikinimų. malonu, kad prisiminėt. :>anyways, nemanau, kad su metais atsiras daugiau proto. vis dar liksiu tokia pati jauna ir durna. ir tai kūl, nes mėgstu krėst nesąmones, šnekėt kas šauna į galvą ir tiesiog būt savimi.

o ta nuostbia proga noriu palinkėt sau kelių dalykų, nes tikiu, kad viskas ko man žmonės linkėjo išsipildys. net jeigu ir pati sau ką nors išpranašausiu. XDprimiausiai noriu sau palinkėt meilės ir šilumos. nenoriu sulaukus šešiolikos svaigt dėl tų pačių dalykų. tikriausiai kiekviena mergaitė, mergina ir moteris apie tai svajoja.

dar noriu palinkėt sau išpildyt svajones ir pasiekt užsibrėžtų tikslų. niekada nepasiduot.
taip pat, kad moksluose sektųsi geriau. kad pagaliau išmokčiau chemiją ir visus kirtus dalykus, kurių nesuprantu.

rast daugiau bendraminčių, kurie panašiai mąstytų ir svajotų. su kuriais galėčiau pasikalbėt apie man labiausiai rūpinčius dalykus ir su kuriais galėčiau tiesiog smagiai leist laiką. žodžiu - draugų.

išmokt normaliai šokt ir tapt šokių burelio pažiba arba bent jau netapt jo gėda, kuri suknistų visus pasirodymus. XD

atsikratyt akinių arba bent jau įsigyt naujus. geriausia - lęšiai, bet tai neįmanoma svajonė.
išmokt siūt, labai labai daug praktikuotis ir daryt pažangą piešime ir dizaine.

tai lyg ir viskas. aš tikrai nesu kukli, kaip dabar jau aišku. XD bet labai labai trokštu, kad jūsų palinkėti (ir pačios pasilinkėti išsipildytų), taigi labai AČIŪ ir wish me luck!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą