2011 m. liepos 8 d., penktadienis

grimztant į EMO liūną


man tiesiog fiziškai skauda pagalvojus apie mokyklą.
žinau, kad dar liko beveik pusė vasaros, bet laikas taip greitai bėga. nesigailėčiau pralekiančių dienų, jei jos būtų bet ko nors VERTOS. tiesiog taip nėra. tikriausiai dar niekada nejaučiau tokio baisaus nuobodulio. dažniausiai išėjus iš namų ir susitikus su žmonėm, kurie priverčia mane juoktis iki ašarų, reikalai pasitaiso, bet šįkart taip nėra.


nebegaliu net pagalvot apie vietas, kuriose kone kasdien leidžiu laiką. maximos aikštelė, mūsų numylėtasis rajonas, viskas taip įgrisę, kad dažniausiai norisi kaukt. ir svarbiausia, kad aš net nenumanau kaip visa tai pakeisti.

išsikraustyt? laikau tai šaunia išeitimi, bet mano tėvai deja taip nemano. jie turi mažutėlę alergiją didmiesčiams ir yra beprotiškai prisirišę prie savo jaukaus, saugaus, žiovulį ir depresiją keliančio miestelio, kur gandai sklinda šviesos greičiu ir medžių populiacija yra didesnė negu žmonių.

susirast naujos veiklos? patikėkit, aš bandžiau. mąsčiau apie dalykus, kuriuos galėčiau daryti, bet niekas taip ir neatėjo į galvą. kartais nutinka tikrai šaunių dalykų, kaip lakstymas lauke smarkiai siautėjant lietui, pasaulio pabaigos šventė ir panašus stuff, bet ir jie galiausiai baigiasi. o tada tenka grįžt į realybę.

blogiausiai jaučiuosi, kai pagalvoju apie ateinančius mokslo metus, apie bandomuosius egzaminus ir kad viskas vėl prasidės iš naujo. nupirkit man ginklą ir įremkit į smilkinį.

4 komentarai:

  1. "medžių populiacija yra didesnė negu žmonių." nužudė, bet kas tiesa, tas tiesa :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Visiškai sutinku su tavimi! Pas mane tos pačios problemos dėl gyvenamosios vietos. Beje, kurt tu gyveni? (:

    AtsakytiPanaikinti
  3. Migle, skaudu pripažint, bet taip jau yra. :D
    eqlwodgask (sorry, nežinau Tavo tikrojo vardo), kazlų rūdoj. o tu? :o

    AtsakytiPanaikinti
  4. :DDDDD Aš vardu Greta. Gyvenu Plungėj, boo

    AtsakytiPanaikinti