2010 m. rugpjūčio 5 d., ketvirtadienis

10 būdų kaip išsiaiškint ar tavo vaikinas gėjus



Visų pirma, noriu pasakyt, kad tikrai nesu nusistačius prieš homoseksualus (bet, zoofilai, jeigu skaitot, JŪS MAN NEPATINKAT) ir tiesiog nepakenčiu tų, kurie yra. Juk čia pasirinkimo laisvė, tuo labiau, kad tie žmonės nėra kalti, jog tokie gimė. Ir jie niekam nedaro žalos (shame on you, zoofilai). Be to, pagalvokit, jeigu jūsų vaikas gimtų kitos pakraipos? Ką tada darytumėt, sakytumėt 'whoopsy..?'?

So, šio blog'o paskirtis tikrai nėra kažką įžeist ar priverst paijust blogai. Aš tik noriu padėt aklavietėj atsidūrusiom merginom (kadangi žinot, kas antra įtaria, kad jos bx gėjus). Pradėkim!




  1. Nusimesk prieš savo vaikiną marškinėlius. Jei jo pirmi žodžiai bus 'ar čia Victoria's Secret liemenėlė??', užjaučiu, tavo mylimajam patinka vyrai. Jei po 5 sekundžių jau būsi ir be kelnių, sveikinu, tu tuoj prarasi nekaltybę.


  2. Nusipirk jorkšyro terjerą. Jeigu tavo mylimasis ims siūt rožinius drabužėlius ir bėgs į maximą pirkt šuneliui fake deimantų antkaklio - šįkart tau nepasisekė. Jei jis paslapčia bandys išmest naująjį augintinį per balkoną - he's 100% straight.


  3. Jam atėjus visu garsu paleisk Spice Girls plokštelę. Jei vaikinas šoks po namus plonu balseliu dainuodamas ' if you wanna be my lover, you gotta get with my friends, lalalala' - tau pasitaikė žydriukas. Jei jis išsitrauks iš kišenės beisblo lazdą ir be gailesčio išvanos tavo muzikos grotuvą ir paklaus ar turi rūkyt - tavo vaikinui patinka merginos. Bet kitą kartą tikriausiai turėtum paleist Gytį Paškevičių.


  4. Priversk jį susipažint su tavo tėvais. Jei jis ims su įkarsčiu aptarinėt tavo mamos staltiesės siuvinėjimo būdą ir paklaus kokius lūpų dažus ji naudoja - užjaučiu. Jei vyrukas sudaužys bent pora vazų ir į servėtėlę nusisukęs spjaudys bulvių košę - jis nėra gėjus. Bet jam tikriausiai reikia pasimokyt mandagumo.


  5. Pasiūlyk jam kartu pažiūrėt Haną Montaną. Jei tavo išrinktasis kartu su Miley dainuos visas dainas ir alps kaip puikiai pasiūtas jos perukas - šis mažulis ne tau. Jei jis apsimes, kad serga ir kiek vėliau tu jį pamatysi važinėjantį skate'u - yaaay, šiandien tau laiminga diena ir joks gėjus tavim nesinaudoja kaip priedanga!


  6. Nusivesk jį pas savo kosmetologę. Jei vaikinas bus sužavėtas savo tobula antakių linija ir pasiūlys vėliau nueit nusidepiliuot kojų - jis gėjus. Jei jis padegs pastatą ir švilpaudamas nuvažiuos dviračiu, jis ne gėjus, bet deja, nusikaltėlis. Panašu, kad turėsi paskambint į gaisrinę.


  7. Padaryk jam siurprizą - ištapetuok jo kambarį rožine spalva! Jei bx padėkos pakštelėdamas į skruostą ir ims svarstyt ar tiktų rožinės grindys - jis tikriausiai apgaudinėja tave su savo klasioku. Jei jis atsidėkodamas išdauš tavo kambario langus ir užsiundys ant tavęs kaimynų šunį - tau tikrai nereikia jaudintis dėl jo orientacijos. Nebent dėl skylės savo užpakaly.


  8. Išnuomuok kambarį nakčiai tik JUMS DVIEMS. Jei vyrukas prisikvies tuntą įtartinai atrodančių draugelių ir visą vakarą vers jus žiūrėt romantinius filmus - jis gal ir ne homoseksualus, bet jam tikrai kažkas negerai. Jei tavo mylimasis prisikvies tuntą idiotiškų draugelių ir vers visą vakrą žiūrėt veiksmo filmus, kur visiems veikėjams galiausiai ištaškomos smegenys - jis nėra gėjus, tik šiaip trenktas.


  9. Nusitempk savo didžiąją meilę į kiną. Jei jis nupirks tau spragėsių ir eis į kokį tik nori filmą, bet kino salėj nė pirštu prie tavęs neprisilies ir filmo metu tau ištarus žodį piktai šnairuos - well, merginos jam tikrai ne prie širdies. Jei vaikinukas suvalgys visus TAVO spragėsius, nusitemps į patį kvailiausią filmą ever ir visą laiką bus uždėjęs ranką tau ant šlaunies - jis tikraaai nėra gėjus. Arba dar to nežino.


  10. Padovanok vaivorykštės spalvų skėtį. Jei užėjus pirmam lietuj jis patenkintas išsitrauks skėtį ir bėgs pirkt pieno - jis tikriausiai gėjus. Jei eidama pas vaikiną į namus pamatysi medyje kabant kažką ryškaus ir su rankena - tai ko gero tavo dovanotas skėtis. Neverta gailėtis jam išleistų pinigų! Svarbiausia, kad tavo mažuliui patinka panos ir kad jūs būsit kartu amžinai. Arba bent jau tol, kol išsiskirsit.

Tiek tų mano patarimų. Esu tikra, kad juos panaudosit praktikoj ir kokia nors leidykla pasiūlys man apie tai parašyt knygą. Bet aš, žinoma, atsisakysiu! Kol kas man patinka būt tik pradedančiąja blogg'ere.

5 komentarai:

  1. Pamirsai viena, jei klauso Blue - U Make Me Wanna irgi nieko gero ://

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gerai cia,bet mano draugei taip ir yra. Vaikinas prie jos lenda, o sako, kad turi vaikina. Kas per asilas:'(

    AtsakytiPanaikinti