2010 m. rugpjūčio 2 d., pirmadienis

PAPARACAI.



Sumąsčiau apie juos parašyt, nes ką tik pažiūrėjau filmą 'Stastruck' (disnėjaus filmai kūl gi) ir supratau kaip stipiriai jie veikia įžymybių gyvenimą (oh wow, jų filmai net ir kažką suvokt padeda). Tie žmonės negali daryt to ko nori, nes kiekvienas jų žingsnis sekamas. Kaip išeit į pasimatymą, jeigu tau iš paskos seka didelis juodas furgonas, o kitą rytą laikraščiuose aptarinėjamas kiekvienas tavo poros spuogas? Embarassing. Ypač tiems, kurie nori leist su tavim laiką. Tavo šeimai, draugams. Bet pačiai žvaigždei, aišku, labiausiai. Kartais tiesiog būna blogų dienų. Kartais priaugi svorio. Kartais neišsiplauni galvos ir tada visi ima aptarinėt, gal sergi? O gal tau bulimija, anoreksija ar panašus shit?



Aš to nenorėčiau. Aišku, norėčiau būt garsi. Bet nenorėčiau, kad koks nors manęs nepažįstantis manęs žmogus mane teistų už tai kaip atrodau ar elgiuosi. Be to, noriu būt garsi už savo darbus, NE už skandalus, kurie galbūt net visai nebūtų su manim susiję.



Bet reikia suprast ir pačius paparacus. Toks jų DARBAS. Galima kaltint juos už moralės neturėjimą ir blah blah blah, bet ne visi iš jų nori taip elgtis. Puikiai suprantu, kad daugybė žurnalistų patiria spadima iš savo bosų, redaktorių ir kitų svarbių asmenų. Žmonės ištroškę skandalų, jie nori įsitikint, kad ir įžymybės ne šventos, o kai kurie tiesiog mėgaujasi tuo iš pavydo.



Nesakau, kad reikia gerbt tuos, kurie be jokių skrupulų veržiasi į kitų privatumą. Viskam yra ribos. Kaip galima užstatyt praėjimą į savo automobilį nėsčiai moteriai ir laukt kol jos vyras pratrūks, arba šnipinėt kieno nors namą, laukt kol tas žmogus pusnuogis išlįs pasidegint arba vien su chalatu šiauš išmest šiukšlių? Panašu, kad kai kurie paparacai turi per daug drąsos, o kai kurie žmonės per daug smalsumo.



Šlovė visagalei žiniasklaidai!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą