2010 m. rugpjūčio 4 d., trečiadienis

Skudurynai. UŽ ar PRIEŠ?


, nes :


  • Drabužiai ten tikrai originalūs. Galima rast tai, ko paprastose parduotuvėse nė su žiburiu negautume. Vintage'inės suknutės, įdomūs aksesuarai. Skudurynai padeda susikurt unikalų stilių, tik nereikia persistengt, kad neatrodytumėt lyg apiplėšę kieno nors močiutę. Geriausia derint naujus drabužius, su savo lobiais iš skudurynų. Taip atrodysit įdomiai ir gražiai (veido bruožų drabužiai nepakeičia, sad. Kalbu apie stilių).
  • Kainos dažniausiai džiugina. Nekalbu apie 'aukšto' lygio skudurynus, kur kažkokia mazgotė iš maximos kainuoja 40lt. Turiu galvoj tuos paprastuosius, kur gal nežiauriai kvepia, bet galima rast tikrai gerų prekių.
  • Nelabai gražius rūbus visada galima nusipirkt ir persiūt, kažką pakeist. Tie, kuriuos domina drabužių dizainas, kažko kūrimas, gali pažaist su audinais, nukirpt vieną kitą rankovę ir transformuot drabužį. XD Gal ir neišeis John'o Gallian'o vertas šedevras, bet bent jau pašėlsit, right?

PIEŠ, nes :

  • Net ir radus labai pigų garsios firmos drabužį ar aksesuarą, tikriausiai nusivilsit, nes jie dažniausiai būna smaaarkiai pasenusios kolekcijos. Be aš visada sakau, who cares, jei jum gražu, nebijokit smūgių.
  • Pasitaiko, kad ant vieno ar kito rūbo randi skylių arba neaiškiai atrodančių DĖMIŲ. Būna, kad tai atbaido. Bet mada vertina drąsą, girls!
  • Nevisose dėvėtų drabužių parduotuvėse galima rast persirengimo kabiną, o tai tikrai sux. Ypač žiemą. Kažkaip nesinori išsirengt nuogai, kai sninga. Why??

So, jūs ar PRIEŠ?

1 komentaras: