2010 m. rugpjūčio 6 d., penktadienis

Mano patarimai pradedantiems sodininkams




Kuo galiu pasigirt, tai pašėlusiu gyvenimo būdu. Penktadienius leidžiu ypač linksmai. Pavyzdžiui šiandien ravėjau (kiekvienos paauglės svajonė). Tai žinoma malonu, patariu visiem pabandyt. Purvas ir visa kita. Tiems kurie dar neišbandė savęs sodininkystėje, bet planuoja, turiu keletą patarimų :

  1. Visą laiką būkit užsimerkę. Tik taip išvengsit susitikimo su iš žemės lendančiais gyviais. Ir, patikėkit manim, aš nešneku apie šuniukus ir katytes. Jūsų tyko visai kiti draugeliai.


  2. Žinoma, žemė malonus dalykas, bet vis vien patariu naudot pirštines, nes netekt piršto menkas malonumas. Gucci pirštinaitės čia nelabaitiks, nebent jūs bilijonierius (jei tu toks - call me).


  3. Geriausia į daržą eit nuogam. Tada bent jau nieko nesusitepi. Plius, tai labai lengvas būdas susirast draugų. Ypač priešingos lyties. Believe me.


  4. Eikit šėlt sodan nesiprausę porą savaičių. Tikriausiai pritrauksit paukščių, kurie puikiai patręš jūsų brestantį sodą!

  5. Jei jums rūpi sodininkų mada, neprisipirkit katalogų, kliaukitės nuojauta. Arba tiesiog pažiūrėkit 'Edvardą Žirkliarankį'.

  6. Sakoma, kad su augalais reikia kalbėtis, tada jie greičiau auga. Visiškai sutinku. Tik jokiu būdu nedainuokit. Augalus ultragarsas veikia neigiamai.

  7. Jei norit atsikratyt kopūstus amžinai apgraužiančių triušių, tiesiog jiems pašokit. Apakę jie neberas jūsų sodo.

Jei įdėmiai skaitėt, greitai iš pradedančiojo sodininko tapsite profesionalu. :) Sėkmės!

3 komentarai: