2010 m. rugpjūčio 1 d., sekmadienis

Noriu pasiaiškint kodėl taip baisiai nepakenčiu savo gimtojo miestelio. Nes tikrai ne šiaip sau. Aišku, jis turi daug daug privalumų. Pavyzdžiui.. Čia mažai visokių nusikaltimų, priešingai negu didmiesčiuose. Aplinkui daug miškų, bent jau man čia pliusas, nes miškai rūlz. :D Šviežias oras. Oh, wait, ir jis užterštas. Panašu, kad tų privalumų ne tiek jau ir daug, tai gal geriau pereisiu prie minusų.

1. Dauguma čia gyvenančių žmonių labai.. Susikaustę? Labiausiai mane nervina tai, kad čia negali išsiskirt. Turiu galvoj, PRIVALAI būt toks kaip visi. Nes kitaip į tave žiūri kaip į pusprotį. Negali kitaip rengtis, kitaip mąstyt, norėt kitokių dalykų nei aplinkiniai. Gal perdedu, bet dažnai taip jaučiuosi ir tai tikrai varo iš proto, patikėkit manim.

2. Jaunimui čia nėra veiklos (jaučiuosi kaip kokia močiutė right now). Jokių šokių, išvis nieko! Yra muzikos mokykla, bet ką daryt tokiem kaip aš? Galėtų atsirast dailės studija, ar kažkas tokio. Kur galėčiau praleist savo laisvalaikį bent kiek naudingai. Tegul ir kokia kavinukė, ten su draugėm galėtume pasėdėt lietingom dienom. Bet nee, vienintelė mūsų viltis yra GATVĖ ir MAXIMA. O paskui visi pyksta, kad paaugliai nusivalkioja arba prasigeria. Nieko keisto, kai tiek 'daug' galimybių šitam užkampy.
Be to, šiuo metu be galo noriu išmokt siūt. Nes čia tikrai mažai parduotuvių, o jose pirkt, am.. nelabai gera mintis. Nebent jum patinka susitikt dar bent 3 vienodai apsirengusius žmones. Žodžiu, kalbėjau su mama ir ji sakė, kad norint išmokt sukirpimo ir panašaus stuff reikia lankyt kursus, tada bent pamatyčiau ar aš tam sutverta (nors ir taip gana aišku, kad ne XD). Bet aišku, tokių kursų kazlų rūdoj nė su žiburiu nerasi. O trenktis į kitus miestus irgi nelabai norisi. Todėl tenka slopint kūrybinius troškimus ir kas keletą mėnesių mėgautis akropolio teikiamais malonumais.

3. Šitas miestelis tikrai labai MAŽAS. Jį gali per pora valandų laisvai apeit, o žmonių nesutiksi nė vieno, nu gal keletą vos judančių senukų ar pora alų gurkšnojančių meilučių. Aišku, jeigu eini su draugais, tai linksma ir visa kita, bet jei nori viena pasivaikščiot, tai šiek tiek nuobodu pasidaro. Apeini kazlų rūdą, į vieną, į kitą skuduryną nueini ir viskas. Diena nuėjus veltui.

4. O kadangi jis toks mažas, visi vieni kitus pažįsta. jei su kuo nors draugausi, būtinai visa mokykla tai aptarinės, o gal net ir tėvai kažkokiu būdu apie tai sužinos ir visaip kamantinėt pradės. Nelabai romantiška sakyčiau. O ir pačio pasimatymo metu kur eit reikėtų, kad į tave nespoksotų ir smagu būtų..? Nebent į kokią biblioteką slėptis tarp knygų.

Tiek tų minusų. Bet kad ir kaip savp hometown'o neapkęsčiau, negaliu sakyt, kad būtų labai lengva jį palikt. Nebent į lagaminą pavyktų sukraut tuos kuriuos labiausiai myliu. <3

2 komentarai: