2010 m. rugpjūčio 14 d., šeštadienis

Vyrų aprangos perliukai


Vyriškos giminės apranga dažnai mane šiuuurpina. Nesakau, kad visos panos rengiasi tobulai, bet bx ypač mėgsta nuklyst į šoną. Štai keli (mano nuomone) dalykai, nuo kurių jiem reikėtų laikytis atokiau :
  • Marškiniai trumpom rankovėm SUKIŠTI Į KELNES. Čia tai tikra tragedija. Apskritai, marškius trumpom rankovėm (dažniausiai klaikius, nors būna ir visai gražių) nešioja ne pirmos jaunystės vyrukai (nieko asmeniško, tėt). O tas susikišimas į kelnes išvis varo į depresiją. Taip norisi imt ir patraukt juos į viršų. Bet tikriausiai atsidurčiau nuovadoj kaip seksualinė priekabiautoja. :c


  • Lakiniai smailūs batai. Kai juos nešioja prie kostiumo ar džinsų dar dar suprantu, bet ir šiaip nieko gero. O kai koks nors žavus forsiukas nusprendžia, kad jie puikiai dera prie treningo, tai norisi tiesiog bėgt ir rėkt.


  • Visi tie bling bling. Karvėm tinkantys lenciūgai, kurie ir taip svarina ploną kaklą, arba kalnai auksinių žiedų. Tai atrodo bjauriai, nes bx nori pasirodyt kiek daug jis turi. Ir šiaip, klaiku.


  • Labai labai platūs džinsai. Nekalbu apie hip hoper'iškus. Suprasčiau, jei taip apsirengęs būtų hipis, bet tie kurie tokius džinsus nešioja, tikriausiai net nežino kas tai per stilius.

Čia tik mano pastebėjimai. Bet taaaaip supykina tokius gražuolius pamačius. Šįkart priimkit asmeniškai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą