2010 m. rugpjūčio 5 d., ketvirtadienis

Lietuviškos muzikos ir meksikietiškų serialų skirtumai

Pagal mane, jie daug kuo panašūs. Ir tie, ir anie apgaudinėja žiūrovus, yra nenuoširdūs ir nekokybiški. Atleiskit už mano nepatriotiškumą (mieli meksikiečiai), bet tai mano nuomonė. Aišku, yra ir gerų lietuviškų grupių (YVA, JĖ), ir gerų meksikietiškų serialų (Svetimas Veidas, yummy), bet dauguma jų tiesiog sux. Vieninteliai šių nuostabių dalykų skirtumai yra :
  • Lietuviškose grupėse 'dainuoja' didžiapapės blondinės (žinai, kad myliu tave, Oksana Pikul), o meksikietiškuose serialuose vaidina didžiapapės tamsiaplaukės.

  • Lietuviškų merginų grupės dainuoja apie meilę sau negiminingiems vyrams, o meksikietiškuose serialuose moteriškės vis bando susituokt su savo pusbroliais (why??). Aišku, aš gerbiu jas bent jau už jų drąsą. Asmeniškai manęs kažkaip netraukia kraujomaiša.

  • Vyrukai meksikietiškose serialuose dažniausiai būna super jautrūs ir labai mėgsta ašarodami paplepėt apie jausmus, o lietuviai yra labai narsūs ir mėgsta rimtas temas (alaus danguje nėra, lalalala).

  • Skiriasi meksikiečių hombre ir lietuvių dainininkų stilius. Meksikiečiai mėgsta pusilgius, žele tirštai suteptus plaukus ir aptemptus marškinius išryškinančius tobulus raumenis ir saulės šviesos ištoškusias ant krūtinės vilnijančias garbanas. Lietuviai tuo tarpu, mėgsta vertikaliai dryžuotus kostiumus ir švariai nuskustą (arba nuplikusią) galvą. Dar šiek tiek ir atrodytų kaip kaliniai (žinau, kad to sieki, E. Kučinskai).

  • Intrigos meksikietiškuose serialos suvaidintos, o lietuvos atlikėjų gyvenimuose jos tokios tikros! Kaip galima kurt gerą muziką, kai tiek daug skandalų ir tiek mažai laiko?!

  • Lietuviškų muzikos grupių narės nemato prasmės apsirengt šiek tiek daugiau nei apatinius ir aukštakulnius (juk jų dainavimas tikrai nustelbia išvaizdą. Ak, šlovė fonogramoms), o meksikietiškų serialų veikėjos dažniausiai vilki pilną komplektą - ne tik apatinius, bet ir viršutinę bei apatinę aprangos dalį.

Tai visi mano pastebėjimai, nors tikriausiai galima iškast žymiai daugiau. Hiperbole, jūs nepatinėti nė vienam punkte, galit būt ramūs dėl savo grupės kokybės! Ir, miela Zvonke, prašau nevažiuok į x-factor'ių su savo hitu 'Barbie'. Aš ir visa likusi Lietuva būsim tau dėkingi.

2 komentarai: